Over Ank van der Meer

Mijn pad

Al vele jaren ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze noodzaak ontstond toen ik zelf chronische migraine ontwikkelde en ik van deze klacht niets begreep. Ik begon een zoektocht in mijzelf en vond de verbinding met mijzelf. Ik leerde mezelf kennen en daarbij ook mijn hoog sensitiviteit, mijn grote hart en begrip voor de ander. Ik heb in mijn leven veel ervaren en mee gemaakt, in mijn praktijk komen al mijn ervaringen ten goede aan mijn cliënten, en daar voel ik mij heel dankbaar voor.
Ank van der meer

Ervaringsgerichte coaching met Ank van der Meer

Werken in mijn praktijk is een grote passie, ik hou ervan om aan te sluiten op het proces van de ander en op maat te coachen, waardoor mensen de verbinding in zichzelf weten aan te gaan en uitkomen bij hun eigen wijsheid. Want ik geloof dat veel van de kennis waarnaar wij op zoek zijn, een antwoord op belangrijke vragen, in ons aanwezig is en dat wij alleen maar zijn vergeten hoe we die moeten aanboren.

Mijn visie

Vanaf onze geboorte worden wij door de omgeving gevormd tot de mens die wij op latere leeftijd worden. Tijdens de opvoeding verlies je feitelijk je eigen ik en wordt afhankelijk van de wens van anderen. Gaandeweg kan er een vervreemding van je eigen gevoelens en emoties ontstaan. Deze aanpassing kan zich op latere leeftijd uiten in problemen, die werken aan jezelf noodzakelijk maken om de balans te hervinden tussen een aangeleerd karakter, dat wat de samenleving van een mens verwacht en die wie je authentiek bent.

Tijdens de therapie wordt je geleerd om te luisteren naar signalen vanuit jezelf, je leert om verdrongen gevoelens, gedachten en gedragspatronen uit het onderbewustzijn naar boven te halen en daarmee onder begeleiding aan het werk te gaan. Doordat deze in het verleden verloren gegane natuurlijke gevoelens en impulsen een vorm krijgen en deze intensief ervaren worden zal dit leiden tot een andere levenswijze en nieuwe keuzes die meer bij je passen.

Succes van therapie

Ik geloof onvoorwaardelijk in het succes van de door mij toegepaste therapieën, zoals therapeutische werken met een sprookje/verhaal en relatietherapie en de veranderingen die dat in een mensenleven kan betekenen. Ik geloof dan ook in mijn lijfspreuk: ‘In iedere crisis schuilen mogelijkheden’. Neemt u voor nadere informatie contact op met mij, ik sta u graag te woord.

Gevolgde opleidingen

2005: Relatie tiendaagse, CGL Noordbroek

2008: Opleiding transpersoonlijke therapie, CGL Noordbroek

2009: Therapeutische werken in het landschap, CGL Noordbroek

2010: Therapeutische werken met sprookjes en beeldtaal, Brise Suave Groningen

2012: Masterclass relatietherapie, Brise Suave Portugal

Het leven zelf is een grote leermeester

2015/2021: reizen met medicijnplanten Ayahuasca en magische truffels

2023: start opleiding: De weg van het wiel, Maarten Oversier, auteur van het boek Bestaansrecht.

2024: Verdiepingsmodules voorouderlijke lijnen helen, Maarten Oversier

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/