Het voorouderlijk huis

Als het leven lastig wordt ga dan terug in je familielijn

We zijn allemaal kind van onze ouders en zij zijn weer kind van hun ouders. En ook al hebben onze ouders en grootouders hun best gedaan (het merendeel doet dat) geen enkel mens groeit op zonder kwetsing en trauma. Dit omdat onze ouders en voorouders onverwerkte zaken met zich meedroegen. Met name onverwerkte gebeurtenissen van voorouders werken door in familielijnen. Teveel tranen van deze generatie zijn niet gehuild, teveel verhalen verzwegen en woede verborgen. Teveel schuld, schaamte en schande niet geuit waarbij ook de factoren van de oorlog, kerk en armoede een grote rol hebben gespeeld. Veel voorouders zijn met negatieve overtuigingen overleden wat blokkades geeft in het leven van hun volgende generaties.
Voorouderlijk huis
Voorouderlijk huis
Voor de problemen in jouw leven en ook lichamelijke klachten is altijd een aanleiding, een verhaal te vinden. Je hebt daarom op een dieper niveau te begrijpen wat zich bij jouw voorouders heeft afgespeeld. Veel mensen kennen hun voorouders niet en weten weinig van de familie geschiedenis. Op zoek gaan naar je familiegeschiedenis en nieuwsgierig worden, waarbij zaken open komen te liggen heeft al een helende werking want je bent onderdeel van dit systeem, het is ook jouw energie.

Door aandacht te geven aan familiepijn waarbij onaffe zaken kunnen worden afgerond en begrepen komt er een herschikking in het energetische veld. Daardoor komt levenskracht en vreugde weer tot je beschikking. Jongere generaties kunnen hun voorouders alsnog nog een stem geven, een helende stem die de cirkel weer rond maakt!

"Pijn beweegt zich door generaties heen totdat iemand de moed heeft om het te voelen."

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/