Therapie

Individuele Therapie

Problemen en klachten vinden hun oorsprong in onverwerkte gebeurtenissen, deze trauma’s hebben aandacht nodig, waarna er een verwerking kan plaats vinden en je levenslust en kracht weer kan toenemen.

Relatietherapie

Mensen gaan nooit uit elkaar omdat men niet meer van elkaar houdt, maar wel omdat men te veel in oppervlakkigheid leeft waardoor de verbinding tussen elkaar niet meer wordt gevoeld.

Sprookjes
in therapie

Werken met een verhaal/sprookje in therapie is een vergrootglas leggen op onaffe zaken in jezelf. Op een milde wijze geeft het sprookje je een diepgaande blik op je eigen binnenwereld.

Het voorouderlijk
huis

Hoe je je gedraagt en welke keuzes je maakt worden voor een groot deel bepaald door de familie waarin je bent opgegroeid. De patronen die daardoor ontstaan kunnen je in de weg zitten om je eigen pad te bewandelen.

Coaching in het bos

De weg naar zelfkennis ligt letterlijk aan je voeten, alles wat je ziet en hoort is een reflectie van je binnenwereld. Je komt lichamelijk in beweging waardoor er ook meer beweging komt in je hoofd en hart. Je creativiteit wordt wakker en je blik meer helder.

Truffelceremonie

De werkzame stof in magische truffels is psylocibine, een stof die ervoor zorgt dat je voorbij je eigen angst en zorgen kan kijken waardoor je kan zien wie jij bent en welke overtuigingen voor belemmeringen kunnen zorgen.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/